Club Speed újra Szigetszentmiklóson

Úgy tudjuk, hogy nagyszabású klasszik parti szeveződik az eredeti szigetszentmiklósi helyszínen ahol kifejezetten a legendás Speed szellemiségét élesztenék újra egy estére.

Alig akad a mai klubbergenerációból olyan aki járt még a Club Speedben, viszont abban is biztosak vagyunk, hogy alig találnánk olyat aki ne hallott volna a legendás maratoni partikról. A kilencvenes évek elejének-közepének sztár DJ-i mind innen indultak és több tucat olyan zene van amit lehet a Speed himnuszának nevezni. 1995 október 6-án volt a nyitóbuli ami akkor igencsak kockázatos volt, hiszen ez a fajta “rave” zene egészen újnak számított hazánkban és csak reménykedtek a szervezők, hogy kiutaznak néhányan Szigetszentmiklósra. Mondanunk sem kell, hogy legalább 5 ezren érkeztek akiknek egy része kénytelen volt kint maradni azon az estén. A hatalmas őrület hamar elterjedt és onnantól sokáig minden buli telt házzal pörgött. Persze volt sok razzia viszont a legtöbb buli másnap délig eltartott és akkor ez természetesnek tűnt.

clubspeed 500 Club Speed újra Szigetszentmiklóson

Borbély Gyulának jutott eszébe, hogy újraélessze a legendát legalább egy estére és a régi (ma már bőven 30 fölötti) arcokon túl a mai fiataloknak is megmutassák, hogy körülbelül mi is zajlott anno a Gyári úton. A nyárra tervezett happeningre a régi rezidensek közül várhatóan mindenki igent mond és a teljes Speed brigád pörgetni fog. Dan Von Schulz, Junior, Kühl, Levi, Tommyboy, Slam Jr és Clark már biztosan fellép a Club Speed Classic rendezvényen. Ha tényleg sikerül tető alá hozni akkor egy igazi klubtörténelmi eseményen vehetünk részt.