És ez is meg van még sincs év vége :D vagy mondhatjuk ugy is Wallas megint meg csinálta !!!!Gratula Misi köszönet mindenki nevében











Exkluzív! Egy új autó árába került a világsztár kecskeméti fellépése

Igazi sztárparádé vonult fel péntek este egy kecskeméti szórakozóhelyen! Az ok nem valami ócska celeb buli volt, csupán a világ top Dj-je zenélt hazánk hírességeinek!

Péntek este hangos sikolyokkal volt tele a kecskeméti éjszaka. Az est főszereplője, Fedde le Grand délután érkezett repülővel és egy kis pihenő után rögtön a hírős városba vette az irányt.

Informátorunk szerint a szervezők nem kímélték pénztárcájukat mondhatni egy új autó árát adták oda a holland származású lemezlovasnak. Fedde egyébként nagyon fegyelmezetten viselkedett idejébe érkezett a buliba, sőt még csajozni is volt ideje.

Vajon magyar lányt szeret a DJ?

A kiválóság kifejezett figyelmet szentelt a színpadon előtte fellépő Nagy Adriennre, aki magyar könnyű zenei élet legfrissebb csillaga! Fedde elsősorban nem a lány hangjára, hanem feltűnően csillogó ruhájára figyelt fel. Vajon nem csak szakmai volt a közeledés?

- Nagyon meglepődtem, mikor a fellépés után odajött, és gratulált! Először ugyan a ruhámról beszélgettünk, amit Váradi Csaba divattervező barátom kifejezetten erre az alkalomra tervezett nekem.

Arra kérdésre, hogy a kis tereferéből lesz a közös munka Adrienn egy mosoly kíséretében annyit válaszolt! – Én énekesnő vagyok, ha valaki egy igényes felkéréssel keres meg, azzal szívesen társulok.

Sztár parádé a VIP-ben!

A Bács-Kiskun megyei elit mellett a szervezők figyeltek arra, hogy csak úgy hemzsegjenek a celebek! A Szombat esti láz sztárja Dammak Jázmin például a Viva chart listák üdvöskéjével Tom Noize-zal érkezett. Bár tagadták, hogy barátságon kívül más is lenne közöttük, a buli hevében csak úgy röpködtek az ölelések!

Jázminék mellett az Esti Frizbi főszerkesztője is feltűnt, aki egy felettébb csinos hölgy oldalán virított! Kíváncsiak voltunk, vajon mit keres itt a hangját sosem hallató műsorvezető, Végvári Tibor.

– A kedvesem Czinege Anna volt a rendezvény kreatív producere, mivel ő elismert stylist, sokszor kérik fel ha külföldi sztárvendég érkezik!

- zene.hu -

[2009.02.28.]

SZENZÁCIÓ






Jay Lumen és Belocca a Beatport 2009-es jelöltjei között!

A jelenlegi elsoszámú elektronikus zenei mp3 store a Beatport összeállította azon legtehetségesebb, új generációs és feltörekvo muvészek listáját, akikre a 2009-es esztendoben mindenképpen oda kell figyelnünk. Ez a lista a szakma és a rajongók véleménye szerint is felér egy nagyobbfajta zenei díjjal, illetve jelöléssel, hiszen ide kizárólag olyan DJ-k és producerek kerülhettek be, akik a Beatport és a vásárlók közös megítélése alapján mind minoségben, mind toplistás szerepléseik alapján meghatározó alakjai voltak az elozo és várhatóan lesznek a következo évnek. Fantasztikus teljesítmény, hogy egymástól függetlenül két magyar név is feltunik ebben a listában: Jay Lumen és Belocca.

A Beatport „Artists To Watch in 2009” címmel küldött körlevelet összes vásárlójának melyben azzal a hírrel leptek meg minket, hogy elkészült azon muvészek listája, akikre 2009-ben mindenképpen oda kell figyelnünk. Ebben az levélben a store a náluk jelenleg három legsikeresebb elektronikus zenei stílus a Techno, a Tech House és a Progressive House jelöltjeit mutatta be.
Nos, aki kis hazánkban megkapta ezt a levelet az joggal pörgette át többször, hiszen sokan nem hittünk elsore a szemünknek. A külföldrol már jól ismert muvészek, sztárok között egy ismeros arc és név bukkant fel. Ez az arc és név, akirol szinte már mindenki tudhatja, hogy folyamatosan újabb és újabb korlátokat dönt le nem más, mint Jay Lumen!

Ám a meglepetéseknek ezzel még nincs vége, hiszen aki tovább kattintott a Beatport információs oldalára, az a teljes, immár minden a Beatport-on szereplo stílust tartalmazó névsorban egy újabb magyar muvészt fedezhetett fel. A house kategórián belül ugyanis Belocca is beválogatásra került ebbe az impozáns listába, ezzel duzzasztva a már amúgy is bombahírt.
A srácokat arról faggattuk, hogy milyen érzés a világon jelenleg milliós nagyságrendben tevékenykedo DJ/producer közül egy ilyen alig néhány fos elokelo kompilációba bekerülni.

Jay Lumen:
- Mindenképpen megtisztelo. Hihetetlen érzés és ezúton is köszönöm azoknak, akik beválogattak. Soha nem jutott volna eszembe, hogy a megannyi DJ és producer közül pont engem fognak valaha is bármivel díjazni, vagy beválogatni egy ilyen komoly neveket tartalmazó jelöltlistába. Megvallom oszintén, hogy bár nem ezért kezdtem DJ-zni és zenét írni, hiszen mindig is a közönség motivált, most mégis azt érzem, hogy ez a jelölés is azok közé a dolgok közé tartozik, amiért érdemes a zenéléssel foglalkoznom. ?

Belocca:
- Csatlakozom Jay-hez. Nehéz szavakat találni, mivel még elég friss az élmény. Miután Jay felhívott és gratuláltunk magunknak ? abban is egyet értettünk, hogy ha lehet ezek után méginkább a zenélésre fordítjuk minden energiánkat, persze mindketten a magunk zenei stílusában. Az ilyen dolgok mindig új erot és lendületet adnak.

Ám, hogy ne csak beszéljünk róla, hogy mennyire impozáns, lássunk is néhány nevet ebbol a bizonyos „Artists To Watch in 2009” névsorból a teljesség igénye nélkül, persze a srácokat is beleértve.

- Anton Pieete
- Ben Klock
- Tadeo
- Lovebirds
- Milton Jackson
- Alex Kenji
- Philip Bader
- Jay Lumen
- Dousk
- Guy J
- Daniel Portman
- Glenn Morrison
- Adam K
- Belocca
- Daley Pedley
- David Penn
- Prok & Fitch
- Soul Minority
- etc…

Csak hogy néhány nevet és zenei stílust érintsünk. A teljes listát mindenki megtalálhatja a Beatport információs oldalán a Beatportal-on.
Nos tehát Jay Lumen és Belocca a Beatport új generációs felfedezettjei között.
Mit is tehetnénk hozzá ehhez a fantasztikus hírhez? Gratulálunk srácok és így tovább…
forrás PartyAnimals