Pátria Klub vagy mégsem ?

Új szórakozóhely a Pátria Klub helyén a földszinten

Néhány héten belül újra lesz zenés szórakozási lehetőség Kiskőrösön, hiszen a Pátria épületében egy teljesen új szórakozóhely nyitja meg kapuit, új név alatt, új managament üzemeltetésével.

A Kiskőrös Ifjúságáért Egyesület és a Fidelitas által üzemeltetett Pátria Klub március 1. napjától szüneteltette zenés-táncos rendezvényeit, és csak a Pátria épületének emeleti helyiségeiben folytatta rendezvényeinek szervezését.

A földszinti szórakozóhelyet egy új, a környéken húszéves szórakoztatóipari tapasztalattal és múlttal rendelkező üzemeltető cég veszi át, az egyesület és a cég közötti megállapodás értelmében.

Jelenleg a helyiségben teljes átalakítási munkálatok zajlanak, hiszen az új szórakozóhely üzemeltetője egy modern, igényes szórakozóhelyként kívánja, új név alatt megnyitni a kiskőrösi szórakozóhelyet.Tehát az új klub amellett, hogy igényesebb, és modernebb, valamint használható területét tekintve tágasabb lesz, mint elődje, elsősorban a nagyorúak (+18) számára biztosít szórakozási lehetőséget júniustól.

A Pátria Klubon, mint kiskőrösi ifjúsági központon ezen túl az épület emeleti helyiségeit kell érteni, ahol a különböző kialakítású helyiségekben (konferenciaterem, tornaterem, tanterem, tárgyalóterem) folytatódnak és bővülnek a már korábban is megtartott nagysikerű rendezvények (Dumaszínház, Polgári Esték, tánctanfolyam, Hangolka, versírós klub, színjátszó kör) és rendezvény sorozatok.

A jövőben a humoros, és közéleti jellegű előadások mellett, tudományos témájú, és ismert médiaszemélyiségeket felvonultató előadássorozatok is indulnak az épület emeletén helyet kapott Pátria Klub helyiségeiben.