Justmusic DJ Championship 2009 Gála




Eljött a puding próbájának ideje, azaz a bajnokok éjszakája a Dokk Progression szezonzáró estjén: a Justmusic DJ Championship 2009 Gála



ChrissJay LumenCartman


SurpriseLank

A 2008-2009-es minden idők legsikeresebb a Dokk Progression évadja volt. Maga a klubest is egyedülálló, hiszen évek óta sikeresen működik: teltházas bulik, őrületes hangulat, csupa jó arccal a közönség soraiban. Hogy mennyire mérvadóak és rangosak ezek a rendezvények, arra a leglátványosabb példa, hogy a szakma képviselői (sajtósok, promóterek, DJ-k) is rendszeresen látogatják azokat. A Dokk Progression olyan sztárvendégeket vonultatott fel csak ebben a szezonban, mint például John Digweed, Steve Lawler, Nick Warren vagy éppen Matthew Dekay. A nyári időszakot kivéve kéthetente a szombat éjszakákat töltik be a jobbnál-jobb progresszív zenék, ám a jelző ne tévesszen meg senkit, ugyanis a progresszív itt az, ami: előremutató! Az idei nyár előtti legutolsó megmozdulás egy másik rangos eseménynek, a Justmusic DJ Championship Gálának ad otthont, mivel időközben véget ért a Justmusic.Fm eddigi talán legizgalmasabb tehetségkutató versenye, és megszületett 2009 lemezlovas bajnoka. A megmérettetés fordulatos, meglepetésekkel teli napjait zárja a fantasztikus gálaest. A verseny első három helyezettje mellett a Justmusic.Fm vezetője, Cartman, továbbá olyan további élvonalbeli magyar DJ-k lépnek fel, mint Jay Lumen, Chriss b2b Surprise, valamint Lank b2b Cyrus! DokkProgression és Championship zárul tehát most egyszerre, nem csoda, hogy a Dokk mindkét terme nyitva áll majd a közönség előtt!

Csaknem félezer jelentkező, több tízezer szavazat és maratoni, 8 órás döntő után végül a közönség soraiból legtöbben James Grow mellett tették le a voksukat a Justmusic DJ Championship 2009-ben. Idén is volt szavazategyenlőség, ahogyan az első, 2007-es bajnokság döntőjében, ahol 2 első helyezettje lett a Championshipnek, csak ezúttal a döntőbe jutáskor sikerült két bajnokjelöltnek is egálba kerülnie a szavazás végén. Így a tervezettel szemben nem 6, hanem 7 jelölt küzdött meg azért, hogy végül az övélegyen a közönségelismerésemellett az egyéves exkluzív Famepromotionszerződés.A fődíjat az ifjú kecskeméti titán, James Grow nyerte el végül, a dobogó második fokára a veszprémi illetőségű Ru-D. Johns állhatott fel, míg a bronzérmes a csíkszeredai AzTeca lett, aki egyúttal elvihette a szakmai különdíjat is, ami egy önálló heti műsort jelent a Justmusic.Fm-nél. Tény és való: nem volt könnyű dolga annak, aki úgy döntött, voksolni fog, hiszen minden versenyző ügyes és színvonalas teljesítményt nyújtott.

„A puding próbája az evés” – tartja a mondás, és most pontosan ez fogtörténni 2009. május 9-én, amikor a legjobbak beállnak a DJ-pultba Budapest egyik legnépszerűbb klubjában, a hőn szeretett Dokkban.Izgalomban nem leszhiány, hiszen most szemtől szembe kerülnek a győztesek azokkal, akik rájuk szavaztak. Az ünnepi hangulatra csak rátesz még egy lapáttal, hogy minden évben csak egyetlen ilyen alkalom van. Mivel kizárólag a hallgatók szavazatai alapján kerülnek kiválasztásra az ifjú DJ-palánták, így a Dokk Progression és egyben Gála line up-ját részben a közönség állította össze!

A legjobbak a legjobb helyen május 9-én: nagyon ott leszünk!




Mix Tour 17



1-Jolly - Joker (original mix)++Spankox - To The Club (Acapella) 2-H.O.G. - Funky Disco (WaWaKin Booty remix) 3-Spankox - To The Club (Acapella) 4-Bush II Bush Feat. Chelonis R. Jones - My Salvation (Jesse Garcia Remix)) 5-Sultan & Tommyboy feat. Zara - Beithu (Muzzaik Remix) 6-Madonna - Give It 2 Me (Bárány A. & FlameMakers Remix) 7-Purple Peanuts aka. Dragon S & Pragmatik - Discoszar (Jászbereny Mix) 8-Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (Niels van Gogh vs. Thomas Gold Dub Meglepi :) 9-Arno Cost & Axwell - Watch The Apocalypse (Axwell Bootleg) 10-Sterbinszky - Discography (2008) 11- John Dahlback - World of love




Infó - ripi87@gmail.com
Msn- ripi87@gmail.com

Mi a Legszebb az előző videóban ??? Na Mi ???

10.07.2009 Oxegen Festival Punchestown (IRL)
Hát ezen kívül Semmi :D
Majd csinálok nektek Videót :)