A KECELI CLUB KORONA ÜZEMELTETŐ TEAM-JÉNEK KÖZLEMÉNYE:



A KECELI CLUB KORONA ÜZEMELTETŐ TEAM-JÉNEK KÖZLEMÉNYE:

A www.clubkorona.hu-n megjelent közlemény kiegészítéseként és a klubot üzemeltető csapat nevében a következőkről tudunk beszámolni:

Mint ismeretes 2008.augusztus 8-án 5 személy a klubban rosszul lett. A média hisztériakeltése és a fővárosi heroinnal kapcsolatos halálesetek összemosása okán a város képviselőtestülete és az illetékes rendőrkapitányság arra tett javaslatot a város jegyzőjének, hogy e miatt zárja be a keceli Koronát, melyet az meg is tett - 1 éves időtartamra. A klub üzemeltetője természetesen fellebbezett, mely fellebbezést elutasítva a megyei közigazgatási hivatal helyben hagyta a jegyző határozatát.

Az üzemeltető jogászok bevonásával bírósághoz fordult, hogy megtámadja a végzést, melynek tárgyalására 2009 február 26-án került sor. Itt az illetékes bíróság hatályon kívül helyezte a jegyzői határozatot és új eljárás lefolytatására kötelezte a jegyzőt.

Mindez akkor lép érvénybe, amint azt írásban is megkapják az illetékesek, melyre mind a mai napig nem került sor - annak ellenére, hogy erre 8 nap a törvényes időintervallum! Csak ennek ismeretében lehetett volna a további lépéseket megtenni, melyre mindvégig készek voltunk!

Idő közben a club tulajdonosa nem várva meg a határozatot és a lehetséges újranyitást, úgy döntött, hogy nem kívánja a továbbiakban az épületet klubként bérbe adni. Az üzemeltető és személy szerint én is többször próbáltuk meggyőzni arról, hogy a klubot újra lehessen indítani és mérlegelje újra a körülményeket, hiszen a bíróság nekünk adott igazat és lenne lehetőség az újra nyitásra.

Mindezek ellenére úgy döntött, hogy erre már nem ad esélyt, a klub épületének és a clubkorona.hu domain-nek a tulajdonosaként, egy közleményt is kiadott minderről.

A klub tulajdonosa ebben a közvélemény véglegesen és egyoldalúan bejelentette, hogy bezárta a Koronát. "A döntés hátterében a hatósági és lakossági ellenállás mellett az áll, hogy az épületet a tulajdonos más funkcióval kívánja üzemeltetni." szól a közlemény.

A klub üzemeltetője és személy szerint én, illetve az egész csapat készek voltunk a végsőkig elmenni azért, hogy a keceli Koronát újra nyithassuk! Minden odajáró klubber a fellépő hazai és nemzetközi dj-k, a teljes szakma erkölcsi támogatása mellett személyesen is mind kiálltunk a klubért, és a végsőkig hittünk abban, hogy ez nem történhet meg! Hiába azonban a több hónapos küzdelem, a jogászok érvei és a bíróság javunkra történő ítélete, ha a tulajdonos így döntött.

Jelen pillanatban ez a szomorú tényállás, mellyel az elmúlt pár hétben szembesültünk. Mivel bíztunk a fordulatban és várjuk a határozatot eddig nem kívántunk mindezt nyilvánosságra hozni. Úgy tűnik a tulajdonos ezt megtette és lezártnak tekinti a klub sorsát.

Bozóki János
(promoter)

http://www.ilovekecel.hu/

Mix Tour 11


Track list
1-Lisa Pure RainFalls (DJ Dove's Bright Lights Vocal Remix)
2-Alex Kenji - Up (janika botti)
3-Metzker Viktoria - Playgirl (Dancemania Dj Promo )
4-Cevin Fisher & Paul Harris - Deliver Me (Sultan & Ned Shepard FedEx Remix)
5-Global Deejays feat. Rozalla - Everybody's Free (2009 Rework) (2009 Club Mix)
6-Dirty South & Axwell vs. Karizma - Open Your House (David Puentez For The Love Of 7-House Bootleg)
8-Norman Doray & Tristan Garner Feat Errol Reid - Last Forever (Original Vocal Mix)
9-Dirty Vegas - Pressure (Sultan & Ned Shepard Remix)

MSN /ripi87@gmail.com
http://kisripi.blogspot.com