Dandy Interview




(PS) Szia Péter! Örülünk, hogy elfogadtad tőlünk ezt az interjút és időt szakítassz ránk. :) Mesélj nekünk, mivel foglalkozol mostanában, mi a helyzet a Truesounds-al és a Justmusic-os Monitor című műsorral, egyéb projektekkel?

(Dandy) ÉN KÖSZÖNÖM A LEHETŐSÉGET, ÜDVÖZLÖM A WEB OLVASÓIT, MOSTANÁBAN KONKRÉTAN BETEGESKEDÉSSEL FOGLALKOZOM, NYOMOM AZ ÁGYAT MÁR EGY HETE. KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT AMIT A TS CSAPATRÓL TUDNI KELL, HOGY EGYRE ELFOGADOTTABB AZ ORSZÁGBAN A TRUESOUNDS ÉS AZ AMIT KÉPVISELÜNK : A ZENEI HANGZÁS, A BULIK HANGULATA AZ AHOGY MI HOZZÁ ÁLLUNK A DOLGOKHOZ, IGYEXÜNK A LEHETŐ LEGPONOSABBAN GYORSABBAN ÉS KORREKTEBBEN EGYÜTT DOLGOZNI A KLUBOKKAL ÉS EZ JELENLEG REMEKÜL MŰKÖDIK, AKAD SOK BULI AHOL JÁTSZUNK, KÉSZÜLNEK A SAJÁT ZENÉK, HAMAROSAN INDUL AZ ÁGA A TRUESOUNDSNAK - A BOOKING RÉSZE, SZAL DÜBÖRÖG A GYÁR. A JUSTMUSIC RÁDIÓ EGYELŐRE LEZÁRULT AZ ÉLETEMBEN, LEGALÁBBIS AZ A RÉSZE, HOGY 00-24BEN EZZEL FOGLALKOZNÉK. A SZERDAI MONITOROK TERMÉSZETESEN MENNEK , ERGO MINDEN RENDBEN ÉS ENNEK ÖRÜLÖK. EGY SZAR ÉVKEZDÉS UTÁN TETSZIK AZ ÉV VÉGE

(PS) Lehet, hogy nem aktuális a kérdés, de szerintem vannak sokan akik nem tájékozottak e téren. Miért hagytad a Debut projectet? Mi volt az oka annak, hogy elkezdtél tőlük külön utakon evezni?

(Dandy) HÁT VALÓBAN LERÁGOTT CSONT EZ A TÉMA, DE SZÍVESEN VÁLASZOLOK..3,5 ÉV UTÁN ÚGY GONDOLTAM MEGPRÓBÁLOM A SAJÁT MALMAIM FELÉ HAJTANI A VIZET. EZ ÍGY KÖLTŐIES MEG SZÁRAZ, DE A DEBUTTEL PÁRHUZAMOSAN NŐDÖGÉLT A TRUESOUNDS, MINT "SAJÁT GYERMEK" EZEK MELLETT PEDIG MINDIG IS JELLEMZŐ VOLT RÁM, HOGY ÁLLANDÓ MOZGÁSBAN VAGYOK...NEW GENERATION, I LOVE DEEP, DEBUT, TRUESOUNDS, FLÖRT, HOME, DOKK....18ÉVESEN EZT ÍRTAM BE A TELEFONOMBA ÜDVÖZLŐ SZÖVEGNEK : A VÁLTOZATOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET - A MAI NAPIG ELOLVASOM MINDEN NAP :)

(PS) Új mix! Elsőnek is egy régebbi mixhez a Justmusic Volume 2-höz szeretnénk gratulálni, nagyon sokunk kedvenc mixe lett. Mostanában viszont a Mordor -ra irányul mindeni figyelem, melynek már a második részénél jársz. Mit is takar ez? Csak nem a Gyűrűk Urában levő gonosz mordori sereg-ről van szó, vagy van valami hasonlóság egyáltalán ? :)

(Dandy) DE VALAMI OLYASMI, IMÁDOM AZT A TRILÓGIÁT ÉS SOXOR MEGNÉZEM....AZ ÉLET NAGY TANÍTÁSAI KÖZÉ TESZEM AZT A SZTORIT. OLYAN ZSENIÁLISAN TÜKRÖZI A SÖTÉTSÉGET MORDOR, HOGY MAGÁVAL RAGAD ANNAK ELLENÉRE, HOGY NEM SZERETEM SEM AZ ORKOKAT, SEM AZ ÖSSZES OTT ÉLŐ LÉNYT, VISZONT A MAI VILÁGGAL TALÁLOK PÁRHUZAMOT EBBEN ÉS EGY EGY PRODUCER ZENÉJE IS AMENNYIRE ZSENIÁLIS ANNYIRA "BETEG" ELMÉT TÜKRÖZ. EGY ILYEN CSOKOR NEKEM A ZENEI-MORDOR, DE ÚGY IS LEHETNE EGYSZERŰEN FOGALMAZNI, NÉHA ÉN SEM VAGYOK JÓ KEDVŰ ÉS AKKOR EZEKHEZ NYÚLOK SZÍVESEN.

(PS) A mixeidre jellemző egyfajta különleges deep-es érzelmekkel teli dallamvilág. Ezt a hangulatot adod partykon is, vagy ott valamilyen módon változik a felhozatal? Mire számíthat a kedves közönség itt a Snake Barban?

(Dandy) JÓ A KÉRDÉS !! VAN EGY FAJTA ÖNKIFEJEZÉS, EGY SAJÁT VILÁG, EGY MŰVÉSZI BUROK - EZEK A MIXEK- ÉS VANNAK A BULIK, AHOL PRÓBÁLOM EZT ÁTADNI, DE A BULIKON NEKEM NAGYON FONTOS EZEK MELLETT , HOGY AZ EMBEREK JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT. HA NEM VEVŐK AZ ÉN AGYAMRA AKKOR MINT DJ KÖTELESSÉGEM KITALÁLNI MI JÓ NEKIK ÉS OLYAN ÚTON TERELGETNI A TÖMEGET. NÁLATOK PRÓBÁLOM HOZNI MAGAMAT, HA PEDIG NEM JÖN BE AKKOR MARAD AZ ELEKTRONIKUS RÖFÖGÉS :)


(PS) Mi véleményed, hallottál e már a ProgresSound-ról és Snake Bar-ról, ahova jössz majd játszani hozzánk?
(Dandy) VÉLEMÉNYEM NINCS MIVEL NEKEM EZ SZŰZ TERÜLET, VISZONT ANNÁL JOBBAN VÁROM !

(PS) Tervek a jövőben? Tudom sok-sok ezekből szupertitkos, ennek ellenére ami tartozhat a party közönségre, arra nagyon kíváncsiak lennénk!

(Dandy) TERVEK...EGY KOMOLYABB ORSZÁGOS TRUESOUNDS VONULÁS JÓ LENNE...DE TÉNYLEG OLYAN AHOL MI 4EN ZENÉLÜNK. AMIKOR EGY EGY ESTE "MIÉNK A KLUB" - EZEN DOLGOZUNK. VALAMINT A SAJÁT ZENÉKET SZERETNÉM KIADNI TERMÉSZETESEN SAJÁT KIADÓNÁL :) SZUPERTITKOS ÁLOM PEDIG EZ : A KÖZÖNSÉG ELVÁRÁSOK NÉLKÜL HALLGASSA A DJKET , ÚGY SOKKAL KOMOLYABB AGYMETSZÉSEKET LEHETNE HALLANI, AMÍG SKATULYÁZZÁK A DJKET ADDÍG KICSIT FURA A SZÁJÍZE A BULIKNAK

(PS) A Blogodon olvasom, hogy betegeskedsz. Ezért mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, és sok sikert a jövőre nézve....
Tárt karokkal várunk November 16-án Nagykőrösre a Snake Bar fedélzetére.......

(Dandy) ÍGÉREM OTT LESZEK, ÉS MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM AZ INTERJÚÚÚÚÚÚT !
DANDY

Mix Tour 2 .



TestSéker a morcosabb vonal :)
Track list
1.-Shemian - 1927 (Original Mix)
2.-Mateo Carino french factory Alex Young remix
3.-Adam Beyer - Remainings III (Paul Ritch Remix)
4.-Sultan & Ned Shepard - Kitsch (Original Mix)
5.-D.O.N.S. Dbn Kadoc - The Nighttrain Al Velilla Remix
6.-Duoteque - Logo (Pig and Dan mix dub version)
7.-Sebastien Leger - Binola (Original Mix)
8.-Carlo Lio -Breakfast in bag
9.-AnGy KoRe - After the Show Message - Malatoid Select
10.-Alexi Delano and Cari Lekebusch Getting Planted
11.-Christian Smith - Indecent Exposure (Original Mix)
12.-Umek - Slap (Original Mix)
13.-Sebastien Leger - The White Island (Original Mix)
14.-Bayt - Afu ra (original mix)

Letöltés/Donwload

500 MBit/s-os adatátvitel otthoni áramhálózatokon

Új Powerline chipeket jelentett be a CES kapcsán az Atheros. A vállalat új, AR7400 nevű terméke az IEEE 1901 Version 2.0, illetve a Homeplug AV szabványokon alapul és legfeljebb 500 MBit/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé a lakások áramvezetékein keresztül.


Az új chipek már a Powerline-eszközök negyedik generációját jelentik és lefelé egyaránt kompatibilisek az IEEE 1901 és a Homeplug AV szabványokkal. A termékek az elérhető maximális adatátviteli sebesség tekintetében mindenképpen komoly előrelépést jelentenek, hiszen a Powerline-eszközök maximális adattovábbítási értéke jelenleg 200 MBit/s. Az új chipek megfelelő teljesítményének biztosításához már elengedhetetlen volt a gigabites LAN-csatlakozók és az ARM11 magra épülő processzorok integrálása.

A gyártó szerint az AR7400 már alkalmas arra, hogy a HD felbontású felvételeket például egy lakás vagy egy egész ház összes televíziójának a képernyőjére kiváló minőségben eljuttassák. Brian McGee, az Atheros alelnöke azt emelte ki, hogy a magas adatátviteli sebesség önmagában nem elég, fontos az is, hogy az új eszköz környezetbarát legyen és más termékekkel könnyen együttműködjön. Az új szabvány a 2 és 50 MHz közötti frekvenciatartományt használja, szemben a jelenlegi Powerline-modellek 2 és 30 MHz közötti frekvenciatartományával. Az Atheros új chipjei emellett elvileg alkalmasak a 75 MHz-ig terjedő frekvenciatartományokban való működésre is.

A fejlesztők kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az eszközök minél kevesebb áramot fogyasszanak. Az árammegtakarítás elméletileg elérheti a 40 százalékot. Az új hardver már támogatja a Quality of Service (QoS) funkciót és kompatibilis az elődjével (INT6400), aminek köszönhető a gyártó partnerei számára könnyebb lehet az átállás. Az első AR7400-as chipre épülő termékek várhatóan az idei esztendő első negyedévében jelennek meg a boltok polcain.
Kapcsolódó cikkek
Forrás:SG.HU