Pátria New Házi rend !!!!!!!!!




LINK -----))))


2009. január 27.
Új Házirend a Pátria Klubban


Pátria Klub tagsági Kártya
A Pátria Klub tagsági kártyával rendelkező regisztrált vendégek, (16 életévüket betöltöttek) ezután minden buliban kedvezményekre jogosultak, amelyek elsősorban a belépőjegyek vásárálaskor érvényesek, de bizonyos alkalmakkor, eseményekkor további kedvezményekre fog jogosítani, de erről minden ÉRVÉNYES tagkártyával rendelkező személy első kézből értesülni fog személyesen.
Kártyát igényelni lehet a rendezőktől.

A tagkártyákat időnként érvényesíteni kell. Ezt a 2-3 havonta megrendezésre kerülő egyéb rendezvényeken lehet kizárólag.
Az idei év során több olyan fiataloknak szóló rendezvényt szervez a Fidelitas, illetve partnerszervezete a Kiskőrös Ifjúságáért Egyesület, (március 14 rövid fáklyás felvonulás, áprilisi III. Pátria születésnapi ünnepség,…)amelyen minden tagkártyát birtokló személynek ott kell lennie.
Ennyi a feltétele a tagkártya birtoklásának, de ehhez szigorúan ragaszkodunk!
Ezeken, a rendezvényeken regisztrálni fogjuk, hogy mely tagkártyások vettek személyesen részt az eseményen, és ez alapján állapítjuk meg a kedvezményekre való jogosultságot a későbbi bulikra.
A tagkártyáját mindenki jól őrizze meg, mert több elhagyott tagkártyát találtunk már a helyiségben a bulik után. Kérünk mindenkit, hogy minden bulira hozza magával a kártyát, különben nem tudjuk beengedni, még akkor sem ha személyesen ismerjük az illetőt.

Beléptetés a bulikba
A február 7-i (Kincses) bulitól ezután csak és kizárólag 16 életévüket betöltött személyeket tudunk beengedni a bulikba, ezért kérünk mindenkit, hogy minden esetben legyen magánál tartva valamilyen személyes arcképes igazolvány (személyi, vagy diákigazolvány), amellyel igazolni tudja, hogy betöltötte a 16 életévét.

Mivel a törvény szerint tilos ital behozatala szórakozóhelyekre, ezért fokozottan ellenőrizzük ezután, hogy semmilyen ital ne kerülhessen be a klubba, amelyet nem a klubban vásároltak.
A belépőjegy árában ezután beleépítve található a ruhatár díja is. A tagkártyásoknak továbbra is 100 Ft a ruhatár díja, de számukra is kötelező a kabátok leadása. A napokban zajló újabb átalakításoknak köszönhetően a ruhatár kapacitása megduplázódott.
A ruhatár használata kötelező minden belépőnek.
Kérünk mindenkit, hogy semmilyen értéket ne hagyjon a ruhatárban leadott öltözékében!!!

Megújuló klub, rongálások mellőzése
A klub a következő hetekben újabb átalakításon, dekorációs fejlesztéseken megy keresztül.
Kérünk mindenkit, hogy ügyeljünk a rendre, tisztaságra.
A rendezők a szándékos rongálókat, üveg és pohártörőket kivezetik a helyiségből, valamint nagy értékű rongálás utáni javítást a klub kifizetteti a rongálókkal.

Kérünk mindenkit, hogy ossza meg ezeket, az információkat barátaival, ismerőseivel, hogy a bulik gördülékenyen mehessenek a jövőben is.

Pátria Klub Team
FORRÁS-Fidelitas Kiskőrös

Botrány ami most Indul


A Moulin Rouge-ban dj-ként tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz képviselője, aki jövő héten a Hajógyári sziget diszkókomplexumában fog fellépni. Szabályozni akarják a dj szakmát.

Az izgalmasnak ígérkező sajtóeseményen csak nagy vonalakban beszéltek arról, ami eredetileg az apropója lett volna: a lemezlovas szakma szabályozásáról. Inkább úgy tűnt, hogy csak egy bulit akarnak vele reklámozni, amit mi annak ellenére sem teszünk meg, hogy állítólag a bevétel egy részét vak gyerekek kapják majd meg, és Spigiboy szerint a szakma krémje fog fellépni.
[05]
Dandy, Náksi, Nyitrai, Flower, Valaki, Spigiboy
Fotó: Huszti István

A Magyar Lemezlovasok Szövetsége [1] jó ötletnek tartotta, hogy egy politikust állítson ügyük, a dj-szakma szabályozása mellé. Az ifjú politikus, Nyitrai Zsolt pedig valamilyen oknál fogva kapható volt arra, hogy a szilikontól duzzadó, playmate-ből lett lemezlovas, DJ Flower (Voksán Virág), a nyomulós Spigiboy, a megfáradt Náksi és a mainstream-underground kettősségét ötvöző Dandy mellett pózoljon.

Nyitrai azért nem előzmény nélkül vágott bele ebbe a kissé nevetséges projektbe. Ő volt az ugyanis, aki a kormány elé terjesztette azt a kérdést, hogy „Bárki lehet lemezlovas?”, sérelmezve azt, hogy 2006-ban eltörölték a lemezlovasok szakmai vizsgáztatását [2]. Budai Bernadett kormányszóvivőtől év elején erre azt a hivatalos, cinikus választ kapta [3], hogy „Nyitrai Zsolt is lehet lemezlovas”. Válaszul a képviselő fogta magát, és bosszúból az is lett. Nem ő az első fideszes dj, hiszen idén nyáron Deutsch Tamás, aki még a Bibóban kezdte kazettás magnóval [4], a Szigeten már kipróbálta magát a Volt sátor délutáni közönsége előtt.
A cikk a hirdetés után folytatódik h i r d e t é s

„Csak pár percet fogok játszani, aztán átadom a pultot azoknak, akik valóban tudnak zenélni” – mondta Nyitrai a Moulin Rouge-ban, majd átadta a szót Spigiboynak. Az alapvetően szimpatikus fideszes képviselőről szerencsére közben kiderült, hogy ő sem a jelenlévő dj-ket hallgatja szabadidejében, mert rocker. Ez enyhített valamelyest a dolgon, viszont kevésbé vált érthetővé motivációja. Nyitrai azt is kerek perec megmondta, hogy ez a sajtóesemény nem feltétlenül az Index számára lett kitalálva, azért hívtak olyan arcokat, mint például Voksán Virág, hogy a bulvársajtó eljöjjön rá.

Nyitrai Zsolt a szakmai gondolkodásra szerette volna felhívni a figyelmünket dj-témában, de azt is mondta, hogy nem helyes, ha a politikus mondja meg, mi legyen, ő csak segíteni akarja az MLSZ kezdeményezését. Lapunk nemrég helyt adott az MLSZ elnökének, Jeszenszky Zsolt publicisztikájának, ami véleménycikk jellegéből [5] fakadóan elég egyoldalú, de megismerhetjük belőle a lemezlovas szakma bizonyos köreinek sirámait. A cikkben kifejti az MLSZ nézőpontját a tekintetben, hogy egy dj-nek nemcsak technikailag, de emberileg egyáltalán felkészültnek kell lennie erre a pályára, hiszen fiatalok ezreinek fog példát mutatni tevékenységével. Ezért volt ellentmondásos az a felvétel, amin egyik legismertebb tagjuk, Bárány Attila (Dj Bárány) orális szexre szólítja fel [6] a közönséget vagy amiben a csajok alázására tanítja [7] a kedves dj-néző gyerekeket. Ami egyébként teljesen rendben van, szubjektív vélemény, csak akkor ne ők akarjanak példát mutatni, és erről szabályokat alkotni.

A vezéregyéniségnek tűnő Spigiboy már-már kormánypárti politikusokat meghazudtolva sürgetett új szabályozást, amit ők alakítanának ki szakmai fórumokon, de még konkrétumokról nem igazán tudott beszélni. A Soho Partys Náksi Attila is felszólalt: annyit tett most hozzá, hogy szerinte ki fogja lökni magából a közönség a tehetségtelen lemezlovasokat, de sok bulinak kell elromlania, sok embernek rosszul kell magát éreznie a diszkóban addig, amíg ez megtörténik. De abban egyet értenek, hogy minimális szabályozásra szükség van, és a legjobb, ha ezt ők kezdeményezik.
Forrás Index.hu

A Fedde Le Grand jegyek elővételben megvásárolhatóak !


A Fedde Le Grand jegyek elővételben megvásárolhatóak !
Már csak 1 hétig! ITT:
Kecskemét :
-a Szil-Coop Áruház hírlap árusánál
-a Derino-kávézóban (Kecskemét Csongrádi u.4.)
-a Club Passion-ben minden szombaton!
-Akrobat Original Dance School
Kistelek
- a Club Expresszóban
Szeged:
- Joer Records (Makkoserdő u.22)
Budapest:
Roxy - Records (Budapest Teréz krt. 33
06-1 302 0734
Pásztó:
Minden bulin a New MIAMI-ban
Orosháza :
Princess Devergo és Uniform ruhabolt Kossuth utca
Tel:06-30 253 2752
Kiskunfélegyháza:
Sirius- rádió Basics Zoltán
06-70 384 1493
Kalocsán:
Bácskai Róbert
06-70-391 0355
Dunaújváros:
Galyas Mihály
06-30 2263210
Szolnok:
Túróczi Imre Aktív rádió /Bázis
imhouse@aktivradio.hu
30/ 68 18 06
A belépőjegy árak elővételben:Január 31-ig 3000 Ft
Jegyrendelés : info@djwallas.hu
06-30 319 87 59

forrás IWIW uzenö fal
és Wallas Blog