Club Speed Classic Party-t nem tudjuk az eredeti helyszínen megrendezni.

Sajtóközlemény!Kedves Közönségünk, Barátaink!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a Club Speed Classic Party-t nem tudjuk az eredeti helyszínen megrendezni. Ennek oka, hogy Szigetszentmiklós önkormányzati képviselő-testülete a tegnapi napon, 2010. május 13-án rendkívüli testületi ülést tartott, melyen 15/2010. (IV. 14) számú önkormányzati rendeletével szombati, azaz 2010. május 15-i hatállyal módosította az üzletek éjszakai nyitvatartásáról szóló 33/2008. (XII. 17.) sz. rendeletének eddigi szabályozását, és ezzel gyakorlatilag nyitvatartási korlátozást vezetett be az alkohol tartalmú italt is forgalmazó vendéglátó és kereskedelmi üzletek vonatkozásában a település teljes közigazgatási területére. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy minden vendéglátóipari egységnek maximum 23 óráig engedélyezik a nyitva tartást, így tőlünk kívülálló okból lehetetlenné vált a rendezvény Szigetszentmiklóson való megtartása. Bizonyára sokan ledöbbenve és értetlenül állnak most közületek – bennünket is beleértve – az önkormányzat hozzáállása miatt. Mivel azonban rengetegen vagyunk, akiknek ez a parti a szívügyévé vált, úgy döntöttünk, nem hagyunk cserben benneteket, ÉS MEGTARTJUK A CLUB SPEED CLASSIC PARTY-t, méghozzá BUDAPESTEN, A CLUB PLAYBEN!

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mi minden hivatalos előírást betartottunk, bejelentési kötelezettségünknek eleget tettünk a szigetszentmiklósi önkormányzat és az illetékes hatóságok felé, minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy ez a parti az eredeti helyszínen, azaz a Club Speedben kerüljön megrendezésre. Sajnos – amint ti is láthatjátok - azonban az önkormányzat részéről olyan erőteljes nyomásgyakorlás ért minket az előkészületek során, hogy nem volt más választásunk, kénytelenek voltunk meghozni a nehéz, ámde véleményünk szerint mindenki számára megnyugtató és lehető legelfogadhatóbb döntést mindannyiótok érdekében, és azért, hogy a Club Speed Classic Party tökéletesen felszabadult hangulatban teljen: új helyszínt kerestünk. Nem tudtuk volna nyugodt szívvel kinyitni a helyet abban a tudatban, hogy esetlegesen bármely hatóság vagy az önkormányzat részéről bármilyen zavaró körülmény is felmerüljön, tönkretéve ezzel ezt az egyszeri és soha vissza nem térő alkalmat. A budapesti Club Play minden szempontból a legideálisabbnak bizonyult minden lehetséges hely közül, ezért ezt választottuk. A Play falai között már semmi nem állhat útjába annak, hogy nyugodt körülmények között felidézzük a régi szép időket, és önfeledten örüljünk a rég nem látott ismerősöknek, rég nem hallott zenéknek.

Ezúton köszönjük a sok lelkes üzenetet, telefonhívást és azt a rengeteg pozitív energiát, együttérzést, amit kaptunk tőletek az elmúlt hetekben. Reméljük, a sok küzdelem és munka, amit magunk mögött tudhatunk, meghozza gyümölcsét, és annál nagyobb lesz a viszontlátás öröme szombaton este!

Az elővételes jegyek természetesen az új helyszínen is érvényesek.

GYERTEK, ÉS MUTASSUK MEG A VILÁGNAK, MIT JELENT A HAZAI PARTIKULTÚRA BÖLCSŐJE NEKÜNK, ÉS BULIZZUNK EGYÜTT EGY ÓRIÁSIT MÁJUS 15-ÉN ESTE, A BUDAPESTI CLUB PLAY-BEN!

SZÁMÍTUNK RÁTOK, VÁRUNK MINDENKIT NAGY SZERETETTEL AZ ÚJ HELYSZÍNEN, AZ EREDETI FELTÉTELEKKEL, AZ EREDETI DJ-KEL ÉS AZ EREDETI ZENÉKKEL!

Viszontlátásra, szombaton!

A Club Speed Classic Party szervezői

Andorboy & Gyetoo - Radio Promo Mix 2010|05|08



1. Reboot - Enjoy Music (Riva Star Remix)
2. River Ocean - Love & Happiness (Yemaya Y Ochun)(Junior Boys Own Super Dub)
3. Dennis Ferrer - Hey Hey (DF's Attention Vocal Version)
4. Fergie, David Guetta, Chris Wi - Gettin' Over You (Thomas Gold Remix)
5. John Dahlback, Elodie feat. Elodie - Bingo (Extended Version)
6. Junior Sanchez feat. Good Charlotte - Elevator
7. Starkillers - Cantina (Original Mix)
8. Yolanda Be Cool, Dcup - We No Speak Americano (Origin Mix)
9. Chocolate Puma - Back Home feat Colonel Red (Original Mix)
10. Planet Funk - Chase The Sun (Andorboy & Gyetoo 2010 Remix)
11. Tune Brothers feat. Anthony L - I Like It (2010
12. Nanchang Nancy, Prok & Fitch - Walk With Me (Axwell Vs.Daddy's Groove Remix)
Time: 60:25
Bitrate: 192 kbps
Style: Club House
Size: 82.9 MB