Egy régi Kedvenc a frankó valóságról !!!

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, egy valóságshow-nak köszönheti karrierjét, amit ráadásul nem is ő nyert meg. A tévéműsor után egy kereskedelmi tévécsatorna műsorvezetőjeként helyezkedett el, és a Danubius Rádió szombat esti műsorának, a Danubius Light házigazdája. A valóságshow-ban volt alkalma megismerkedni Dopemannel, ahol megbeszélték, hogy közösen készítenek lemezt. Így Majka 2003-ban bekerült a La Mafia Familiába (Dopeman csapata), és Dopeman vezetésével egy londoni stúdióban vette fel bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg.

Majka Feat Tyson - Történt Ami Történt

Respect Belocca

Zenei hírek
Belocca új zenéje Tiesto kiadójánál!
Írta: Balleno
2009. június 08. hétfő, 22:42

Belocca - http://www.onlyhousemusic.huA nemzetközileg is elismert magyar DJ/producer, Belocca ezúttal egy remixet pattintott össze DEAN NEWTON - AMNESIA című felvételéből, amire neves holland világsztár, Tiesto harapott rá, így jelenhetett meg az ő BLACK HOLE AVANTI nevű labelénél. Az senkit se tévesszen meg, hogy a Beatporton csak Avanti néven szerepel ez a kiadó! A felvétel persze már ott lapul Tiesto lemeztáskájában. Arra azonban még Béci sem számított, hogy Robbie Rivera legújabb mixalbumán hallja vissza a zenéjét. A Juicy ibiza 2009-en olyan prominens társaságot kapott a remix, mint Deadmau5, John Dahlback vagy éppen Joachim Gerraud.

Baggi Begovic imádja, Peter Gelderblom egyenesen megőrül érte, Laidback Luke-nak és Behrouz-nak pedig leesett az álla... A szóban forgó felvétel Belocca egy újabb remek remixe, egy dub verzió Orli & Da Ragnio közös szerzeményére, a Bahula-ra. A napokban megjelenő jó kis pattogós alapú house különlegességét az indiai népzenék világának jellegzetes hangzását idéző vokál adja.

Minden különösebb kommentár nélkül íme még pár visszajelzés:

Kid Massive: Liking the Belocca Dub mix, This has a great bounce to it..
Carlos Fauvrelle: Belocca dub Rocks ;-)
Eddie Amador: Love The Belocca Dub
Eric Entrena: Belocca Dub ROCKS!!! FULL SUPPORT!!! ;-)
Agent Greg: Belocca Dub, and original versio suit me!!!

A másik nagy újság, hogy bizony Belocca sem bírt tovább a lovakkal, elszabadult a benne szunnyadó energiabomba: bizony megszületett az első techno szerzeménye, a Pitchblack! Stílusosan a Noir Music Dark Star 2-es válogatásán jelent meg a felvétel még márciusban, de a nyár folyamán ugyancsak a NOIR gondozásában egy külön EP-n lát majd napvilágot - új remixekkel és Nikitin & Shemikashev - Relapse c. trekkjével együtt.

Ami pedig már a küszöbön áll: egy Soneec-kal közös remix a CHRIS LAUER & CANARD - IBERICAN DREAM-re, ami az amerikai NERVOUS Records-nál jelenik majd meg.

Ha kérdésed van, vagy csak hozzá akarsz szólni témához most megteheted a fórumban!