nap poénja :) ♥

Twitter-T-Mobil A hálózati problémával kapcsolatban lesz hivatalos tájékoztatás. Türelmeteket kérjük!

Re - Vodafone Magyarország hivatalos twitter oldala. -Ok, csörögjetek ránk! :D :D :D :D


A legenda véget ér !!!!

Flash


PDF Nyomtatás E-mail
Napi hírek - Apró hírek
technics_sl-q33Sajnos rossz hírt kell közölnöm minden bakelitrajongó számára, a Panasonic ugyanis bejelentette, hogy jövő év februárjától leállnak a legendás Technics lemezjátszók gyártásával. Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódított a digitális megjelenés, úgy egyre többen kezdtek el lemezjátszóról laptop-ra és CD lejátszókra áttérni, ezért várható volt, hogy előbb vagy utóbb visszafordíthatatlan következményei lesznek a dolgoknak.

És most elérkezett ez a szomorú pillanat. Több cég is gyárt lemezjátszókat, de köztudottan és vitathatatlanul a Technics 1200-as és 1210-es szériái a professzionalizmus és a minőség megtestesítői. Generációk nőttek fel míg a Technics rendíthetetlenül ott volt a legtöbb klubban és a legtöbb DJ stúdiójában. Már több mint 30 éve garantálja ugyanazt a hangzást és minőséget mindenki számára, minden lemezgyűjtő álma volt egy ilyen lemezjátszó…de most sajnos nincs tovább. Valószínűleg nagyon meg fog ugrani az ára azoknak a daraboknak amelyek még raktáron vannak, így érdemes minél hamarabb beszerezni legalább egy darabot.

Arról nem lehet tudni, hogy lesz e valamilyen új széria amely leváltja, de az biztos, hogy utánozhatatlan és pótolhatatlan lesz mindenki számára.

Írta: Mr. Crow 2009. november 29. vasárnap, 10:49