És ez is meg van még sincs év vége :D vagy mondhatjuk ugy is Wallas megint meg csinálta !!!!Gratula Misi köszönet mindenki nevében











Exkluzív! Egy új autó árába került a világsztár kecskeméti fellépése

Igazi sztárparádé vonult fel péntek este egy kecskeméti szórakozóhelyen! Az ok nem valami ócska celeb buli volt, csupán a világ top Dj-je zenélt hazánk hírességeinek!

Péntek este hangos sikolyokkal volt tele a kecskeméti éjszaka. Az est főszereplője, Fedde le Grand délután érkezett repülővel és egy kis pihenő után rögtön a hírős városba vette az irányt.

Informátorunk szerint a szervezők nem kímélték pénztárcájukat mondhatni egy új autó árát adták oda a holland származású lemezlovasnak. Fedde egyébként nagyon fegyelmezetten viselkedett idejébe érkezett a buliba, sőt még csajozni is volt ideje.

Vajon magyar lányt szeret a DJ?

A kiválóság kifejezett figyelmet szentelt a színpadon előtte fellépő Nagy Adriennre, aki magyar könnyű zenei élet legfrissebb csillaga! Fedde elsősorban nem a lány hangjára, hanem feltűnően csillogó ruhájára figyelt fel. Vajon nem csak szakmai volt a közeledés?

- Nagyon meglepődtem, mikor a fellépés után odajött, és gratulált! Először ugyan a ruhámról beszélgettünk, amit Váradi Csaba divattervező barátom kifejezetten erre az alkalomra tervezett nekem.

Arra kérdésre, hogy a kis tereferéből lesz a közös munka Adrienn egy mosoly kíséretében annyit válaszolt! – Én énekesnő vagyok, ha valaki egy igényes felkéréssel keres meg, azzal szívesen társulok.

Sztár parádé a VIP-ben!

A Bács-Kiskun megyei elit mellett a szervezők figyeltek arra, hogy csak úgy hemzsegjenek a celebek! A Szombat esti láz sztárja Dammak Jázmin például a Viva chart listák üdvöskéjével Tom Noize-zal érkezett. Bár tagadták, hogy barátságon kívül más is lenne közöttük, a buli hevében csak úgy röpködtek az ölelések!

Jázminék mellett az Esti Frizbi főszerkesztője is feltűnt, aki egy felettébb csinos hölgy oldalán virított! Kíváncsiak voltunk, vajon mit keres itt a hangját sosem hallató műsorvezető, Végvári Tibor.

– A kedvesem Czinege Anna volt a rendezvény kreatív producere, mivel ő elismert stylist, sokszor kérik fel ha külföldi sztárvendég érkezik!

- zene.hu -

[2009.02.28.]